martes, 20 de mayo de 2014

ROSTIT DE BOTIFARRA, POLLASTRE I CONILL

     ROSTIT DE BOTIFARRA, POLLASTRE I CONILL 
     
     INGREDIENTS:Conill, Botifarres, Pollastres, Oli d´oliva suau, 3 Tomates, 1Ceba grossa o 2 de mitjanes,2 o 3 Patates,1 Pastanaga, 5 Alls, Sal,Vi Negre, Pebre, Romaní i Llor.

     Posem al foc una cassola de terrissa amb oli d´oliva, mentres s´escalfa salpebrem la carn i tot seguit la posem dintre de la cossola, a foc viu deixem que la carn quedi ven freguida.

     Mentres agefem totes les verdures i les tallem no gaire petites, les tomates en 4 talls, les cebes en farem 6 o 8 talls, els alls em posem 5 o 6 amb la pela i la pastanaga a rodalles no molt gruixudes.
     Quan timguem la carn ven freguida i afeguirem un raig de vi negre i deixerém que s´evapori l´alcohol, una vegada evaporat l´alcohol, tot seguit hi afegim totes les verdures i les herbes, abaixem el foc al mínim i o tapem, ho em de deixar coure cap a tres quarts de hora.
     Mentres es fa el rostit, pelerém i tallarem les patates a daus, les freguirem i quan el rostit estigui a punt de acabar i afeguirém les patates a dintre i ho deixàrem coure tot junt uns minuts.


           NOTA: El foc quan més poc a poc i quan més estona estigui el rostit al foc, més bo us sortirà.També, es pot acompanyar amb una mica de purè de patates, fet a casa.....Mmmmm boníssim.

   

No hay comentarios:

Publicar un comentario