miércoles, 21 de mayo de 2014

MANDONGUILLES AMB PÈSOLS


     MANDONGUILLES AMB PÈSOLS

     INGREDIENTS:500 grs de Carn picada de vedella, 2 Ous, All, Julivert, Molla de pa, Llet, Sal, Pebre,Oli d´oliva suau, farina, Ceba, Pèsols i Salsa de tomata.

     Amb una cassola de terrissa farem un sofregit amb oli    d´oliva, alls, ceba i tomata tot això a foc 

molt lent.
     A part bullirem els pèsols, reservant una miqueta          d´aigua del bullit.
     Mentres  agafarem la molla de pa i la posarem a remullar amb llet, per altra banda farem les mandonguilles, amb un vol posar la carn picada, sal, pebre els ous i el all i julivert molt picat, remenar-ho tot molt be i afegir la molla de pa ben escorreguda.
     Començarem a fer les mandonguilles, les passarem per farina i les començem a fregir molt poc,
nomès que es facin per fora, quan estiguin fregides les anirem posan a dintre la cossola, una vegada
fetes les mandonguille agafarem els pèsols i els afeguirem a la cassola amb un rajolí d´aigua del
mateix bullit i deixar caure una mica.


         NOTA: Si la salsa de tomata es feta vostre, molt millor, el gust del plat cambia moltissim!




        ALBÓNDIGAS CON GUISANTES

       INGREDIENTES: 500 grs de Carne picada de Ternera, 2 Huevos, Ajo, Perejil, Miga de Pan

Sal, Pimienta Negra, Aceite de Oliva Suave, Cebolla, Guisantes, Salsa de Tomate y Leche.

       En una cazuela hacemos un sofríto con ajo, cebolla y salsa de tomate,todo esto a fuego muy lento, aparte cogemos los guisantes y los ponemos a hervir,

      Ponemos la miga de pan con leche que quede bien remojada, mientras en un bol ponemos:  la carne, sal pimienta negra, los huevos, el ajo y perejil cortado muy pequeño y la miga de pan remojada en leche y comenzamos a mezclarlo todo para empezar hacer la albóndigas.
Una vez tenemos las albóndigas las pasamos por harina y las freimos un poco, una vez fritas las albóndigas las ponemos dentro la cazuela con el sofríto, añadimos los guisantes y un poquito de agua de los guisantes, no mucho y dejamos que hagan xup-xup unos minutos.



     NOTA: Si haceis la salsa de tomate vosotros mismos, el plato sale mucho mejor!!!

     
     

No hay comentarios:

Publicar un comentario