miércoles, 14 de enero de 2015

CABRIT AL FORN



   
     CABRIT AL FORN

    INGREDIENTS: Cabrit, Alls, Julivert, Llar de Porc, Vi Ranci i Sal


    Encendre el forn a 180ºC. Agafem un morter i posem els alls, el julivert, una mica de sal i comencem a xafar-ho tot quan u tinguem tot picat i afegirem la llar i reservem.

    Amb una safata del forn posem el cabrit, amb poca sal per que ja en porta la picada i una mica de pebre i tot seguit afegim la picada per damunt del cabrit, que quedi força repartit i també tirem per damunt el vi ranci.
    Posar a dintre el forn uns 45 minuts, donant la volta a la carn i regant amb el vi ranci, els 5 minuts últims podem pujar la temperatura per que la carn agafi més color.



    NOTA: El temps de cocció depen de la carn, jo he posat 45 minuts, però potser que trigui una estona més. Es pot acompanyar amb patates lioneses o una bona amanida.




    CABRITO AL HORNO


    INGREDIENTES: Cabrito, Ajos, Perejil, Manteca de Cerdo, Vino Rancio, y Sal


    Encender el horno a 180ºC. Cogemos el mortero y ponemos a dentro los ajos, el perejíl , un poco de sal y empezamos a machacarlo todo, una vez hecho esto, le añadiremos la manteca de cerdo y lo reservamos.

    En una bandeja de horno, ponemos el cabrito con poca sal, por que la picada ya le hemos puesto y un poco de pimienta y seguidament le añadimos por encima la picada mirando que quede bien repartida y después el vino rancio.
    Poner dentro del horno unos 45 minutos, dandole vueltas y mojándolo de vez en cuendo con el vino rancio, los últimos 5 minutos podemos aumentar la temperatura para que la carne coga más color.



    NOTA: El tiempo de cocción dependerá de la carne, yo he puesto 45 minutos, pero puede ser que se alargue el tiempo. Se puede acompañar con patatas lionesas o una buena ensalada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario