miércoles, 14 de enero de 2015

AMANIDA DE TOMATA, CEBA TENDRE I TONYINA



    AMANIDA DE TOMATA, CEBA I TONYINA


    INGREDIENTS: Tomates d´Amanir, Ceba Tendre, Tonyina, Pebre Negre, Sal i Oli d´Olives Negres.


    Tallarem les tomates a rodelles i les posem al plat, i tirarem una mica de pebre negre i sal.Agafem la llauna de tonyina escorrem el oli i posem la tonyina al damunt de la tomata, ven repartida i per últim tallem la ceba a rodelles i la repartim per damunt de la tonyina, acabem el plat amb una mica d´oli d´olives Negres.




    NOTA: Es podria aprofitar l´oli de la llauna, però jo personalment prefereixo posar oli d´olives negres. Es podria cambiar el pebre negre per el blanc.




    ENSALADA DE TOMATE, CEBOLLETA Y ATÚN


   

    INGREDIENTES: Tomates, Cebolleta, Atún, Sal, Pimienta Negra, y Aceite de Olivas Negras.

    Empezaremos cortando los tomates a rodajas y  emplatamos,, les añadimos un poco de pimienta negra y sal.

Una vez hecho esto, cojemos la lata de atún, quitamos el aceite y la hechamos por encima , mirando que quede bien repartida por todo el tomate y por último cortamos la cebolleta a rodajas i la ponemos encima del atún, acabamos el plato con un poco de aceite de olivas negras.



    NOTA: Podriamos utilizar el aceite del atún, pero prefiero usar el aceite de olivas negras. Se puede cambiar la pimienta negra por la blanca.


    

No hay comentarios:

Publicar un comentario