martes, 13 de enero de 2015
PIJAMA
PIJAMA
INGREDIENTS:1Flam d´Ou, 1 Rodanxa Pinya amb Almívar, 2 Talls de Préssec amb Almívar, 1 Tall de Gelat i Nata.
Posem la rodanxa de pinya al centre del plat, damunt el flam, els 2 talls de préssec a cada cantó i farem el mateix amb el gelat, tallem un tall de barra de gelat, després per la meitat i el posem també a cada cantó del flam i per últim adornarem amb una mica de nata.
NOTA: Postres típic català, ara potser no tant, però en els anys 70 i 80 era un postre rei a les taules, inclús als casaments.
PIJAMA
INGREDIENTES: 1 Flan de Huevo, 1Rodaja de Piña con Almíbar, 2 Trozos de Melocotón en Almíbar, 1 Corte de Helado y Nata.
Ponemos la rodaja de piña en el plato y encima el flam, cogemos los 2 trozos de melocotón y los ponemos a cada lado del flan y haremos lo mismo con el corte de helado, lo cortamos por la mitad y poner a cada lado del flan y por último adornamos con nata.
NOTA: Postre típico catalán, hizo su furor en los años 70 o 80 siendo el postre rey, uncluso en las bodas.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario