jueves, 30 de abril de 2015

ARRÒS AMB CONILL I BOLETS



     ARRÒS AMB CONILL I BOLETS

     INGREDIENTS: Arròs, Conill, Bolets Deshidratats, Cebes, Tomates, Alls, Pebre Negre, Oli d´Oliva Suau i Sal.


    El primer que farem serà posar els bolets amb aigua, per què hidratin, desprès agafarem una cassola i la posarem al foc amb una mica  d´oli,  mentres  s´escalfa l´oli, salpebrem el conill i el fregim a foc viu, una vegada fregit, el retirem i el reservem.

     A part farem un sofregit amb els alls, les cebes i les tomates a foc lent, quan el sofregit estigui, ja podem afegir el conill i o deixem coure uns 5 minuts, temps que trigarà en escalfar-se l´aigua per l´ arròs.
     Passat el 5 minuts tirem l´arròs i deixem que es faci una mica, l´aigua dels bolets i una mica d´aigua, que haurem escalfat, fins que cobreixi l´arròs, quan comencí a bullir, afegim els bolets i deixem que faci xup-xup durant 15 ó 20 minuts.



     NOTA: Es pot fer amb tot tipus de bolets i no cal que siguin deshidratats, a mi m´agraden, perquè l´aigua que deixen, deixa molt bon gust a l´arròs.



     ARROZ CON CONEJO y SETAS


     INGREDIENTES: Arroz, Conejo, Setas Deshidratadas, Ajos, Cebollas, Tomates, Pimienta Negra, Aceite de Oliva Suave y Sal.


     Lo que vamos hacer primero, es poner las setas con agua para que se hidraten, mientras cogeremos una cazuela y la pondremos al fuego con un poco de aceite, mientras se calienta, salpimentamos el conejo y lo rehogamos bien a fuego vivo, lo retiramos y lo reservamos.

     A parte, haremos un sofrito con los ajos, la cebolla y los tomates a fuego lento y cuando ya esté hecho, añadiremos el conejo y lo dejaremos que rehoge todo durante 5 minutos, tiempo que tardará en calentarse el agua para el arroz.
     Pasado los 5 minutos, añadiremos el arroz, lo rehogamos un poco, añadimos el agua de las setas y un poco del agua que hemos calentado, hasta que cubra el arroz, cuando empieze a hervir, añadimos las setas y dejamos que haga xup-xup, durante 15 ó 20 minutos.



     NOTA: Se puede utilizar todo tipo de setas, no hace falta que sean deshidratadas, a mi me gustan porque el agua da mucho sabor al arroz.




     

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