miércoles, 13 de mayo de 2015
COUS-COUS AMB VERDURES
COUS-COUS AMB VERDURES
INGREDIENTS: Cous-cous, Caldo, Cebes, Porros, Pastanages, Col, Pebrot Vermell i Verd, Carxofes, Salsa de Soja, Oli d´Oliva Suau, Pebre Negre i Sal.
Agafarem un got de cous-cous i el posarem dintre d´un bol, ara agafarem dos gots de caldo i el posarem a bullir, quan comenci a bullir, tirem el caldo dins del bol amb el cous-cous, remenem una mica i tapem amb paper film, fins que quedi hidratat, quan absorbi tot el caldo, ja estarà a punt per menjar.
Apart netejarem i tallarem les verdures a daus petits i començarem a saltejar-ho tot, amb una mica d´oli i a foc viu.
Quan tinguem el cous-cous hidratat el posarem dintre del wook i tirem una mica de salsa de soja (poca) i una mica de pebre, ho saltegem uns segons i ja estarà, ho provem com està de sal.
NOTA: Accepta moltes varietats de verdures.
COUS-COUS CON VERDURAS
INGREDIENTES: Cous-cous, Cebollas, Caldo, Alcachofas, Pimiento Rojo y Verde, Puerro, Zanahoria, Col,
Salsa de Soja, Pimienta Negra y Sal.
Cogeremos un vaso de cous-cous y lo echaremos en un bol, lo reservamos, cogemos dos vasos de caldo y lo ponemos ha calentar, cuando empieze ha hervir lo retiramos del fuego y lo echamos con el cous-cous, lo mezclamos bien y lo tapamos com papel film y esperamos a que se hidrate, cuando haya absorvido todo el caldo, ya estará apunto para comer.
Aparte lavamos y cortamos todas las verduras a trozos pequeños y las salteamos con el wook a fuego vivo y un poco de aceite. Cuando ya tenemos el cous-cous hidratado, lo añadimos al wook, le tiramos un poco de pimienta negra y salsa de soja (poca) y lo salteamos unos segundos y ya tenemos el plato acabado, provar como está de sal.
NOTA: Accepta mucha variedad de verduras.
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