POLLASTRE AMB AMETLLES I FIDEUS XINESOS
INGREDIENTS:Pollastre, Ametlles, Cebes, Pastanagues, Fideus Xinesos, Sala de Soja, Oli d´ Oliva i Sal.
Primerament agafarem el pollastre i les cebes i les tallarem a tires fines i les pastanagues també les tallarem fines. Tot això ho tindrem tot preparat hi o reservem
Amb una olla alta, bullirem els fideus xinesos i els reservarem, una vegada tot preparat, agafarem el wook si teniu, o sinó una paella, a foc fort posem una mica de oli, esperem que estigui calent i comencem posant la ceba i tot seguit la pastanaga,esperem 10 segons i ja podem posar-hi el pollastre i les ametlles, deixem uns minuts fins que el pollastre estigui cuit, afegim una mica de salsa de soja i una mica de sal, molt poca, perquè la salsa porta força sal i acabem el plat, afegim els fideus i saltejar-los durant 1 ó 2 minuts.
NOTA: Podem afegir mes verdures o canviar el tipus de carn.
POLLO CON ALMENDRAS Y FIDEOS CHINOS
INGREDIENTES: Pollo, Almendras, Zanahorias, Cebollas, Fideos chinos, Salsa de Soja, Acite de Oliva y Sal.
Lo primero que haremos sera cortar el pollo y las cebollas a tiras finas y las zanahorias tambien finas.Cuando lo tengamos prepararo, lo reservaremos.
En una olla alta herviremos los fideos chinos y cuando estén los reservaremos, una vez todo preparado, cogeremos un wook si teneis, si no una sartén y la pondremos a fuego fuerte con un poco de aceite, cuando ya esté caliente empezamos añadiendo la cebolla, después las zanahorias, rehogamos 10 segundos y añadimos el pollo y las almendras, esperamos que el pollo esté echo y ponemos un poco de salsa de soja y un poco de sal, muy poca porque la salsa de soja es fuerte de sal y acabaremos el plato añadiendo los fideos y salteandolo todo 1 ó 2 minutos.
NOTA: Podemos añadir más verduras o cambiar el tipo de carne.
No hay comentarios:
Publicar un comentario