jueves, 23 de abril de 2015

COULIS DE MADUIXES



        COULIS DE MADUIXES

       INGREDIENTS: Maduixes, Aigua i Sucre.


      Agafarem unes maduixes madures, les netejarem i les tallarem una mica, fet això agafarem un cassó i les posarem a dintre amb una mica d´aigua, que no les cobreixi i dos cullerades de sucre, 
depent de si us agrada més o menys dolç.
      Una vegada preparat tot, o posarem a foc lent durant 10 ó 15 minuts sense deixar de remanar, amb la vareta anirem aixafant les maduixes fins que quedi líquid.



      NOTA: Podem afegir unes gotes de llimona i una vegada fet, passar-lo per un colador perque quedi mes fi.




      COULIS DE FRESAS



     INGREDIENTES: Fresas, Agua y Azucar. 


      Cogeremos las fresas un poco maduras, las limpiaremos y las cortaremos un poco, una vez hecho esto, cogeremos un cazo y las pondremos dentro con un poco de agua,que no las cubran y dos cucharadas de azúcar, depende de si os gusta más o menos dulce. 

     Una vez preparado, lo pondremos a fuego lento durante 10 ó 15 minutos sin dejar de batir, con la varilla iremos aplastando las fresas hasta que quede líquido. 


      NOTA: Podemos añadir unas gotas de zumo de limón y una vez hecho, pasarlo por un colador para que quede más fino.










     

No hay comentarios:

Publicar un comentario