COULIS DE MADUIXES
INGREDIENTS: Maduixes, Aigua i Sucre.
Agafarem unes maduixes madures, les netejarem i les tallarem una mica, fet això agafarem un cassó i les posarem a dintre amb una mica d´aigua, que no les cobreixi i dos cullerades de sucre, depent de si us agrada més o menys dolç.
Una vegada preparat tot, o posarem a foc lent durant 10 ó 15 minuts sense deixar de remanar, amb la vareta anirem aixafant les maduixes fins que quedi líquid.
NOTA: Podem afegir unes gotes de llimona i una vegada fet, passar-lo per un colador perque quedi mes fi.
COULIS DE FRESAS
INGREDIENTES: Fresas, Agua y Azucar.
Cogeremos las fresas un poco maduras, las limpiaremos y las cortaremos un poco, una vez hecho esto, cogeremos un cazo y las pondremos dentro con un poco de agua,que no las cubran y dos cucharadas de azúcar, depende de si os gusta más o menos dulce.
Una vez preparado, lo pondremos a fuego lento durante 10 ó 15 minutos sin dejar de batir, con la varilla iremos aplastando las fresas hasta que quede líquido.
NOTA: Podemos añadir unas gotas de zumo de limón y una vez hecho, pasarlo por un colador para que quede más fino.
No hay comentarios:
Publicar un comentario