miércoles, 21 de mayo de 2014

BUNYOLS DE BACALLÀ



     BUNYOLS DE BACALLÀ

     INGREDIENTS: Bacallà esqueixat, Farina, Ous, Aigua amb gas, All, Julivert, Oli d´oliva suau


     Posar el bacallà amb remull el dia abans.

    Agafarem un vol, on posarem farina, 1 o 2 ous, depenent de la quantitat de farina, aigua amb gas i
el all i julivert molt picat, tot això  ben barrejat i mirant que no quedi molt líquid, una vegada  fet això hi afegirem el bacallà esqueixat,
     Amb una paella posar oli d ´oliva, deixar escalfar i farem un bunyol per provar com està de sal,
una vegada fet això, ja podem començar a fer els bunyols de bacallà.


       NOTA: Al utilitzar l´aigua amb gas, aquesta fa que quedi més esponjós el bunyol, així 
 d´aquesta manera no hi has de possar llevat.




     BUÑUELOS DE BACALAO


     INGREDIENTES: Bacalao desmigado, Harina, Huevos, Agua con gas, Ajo, Perejil y  Aceite de oliva suave

     Poner el bacalao en remojo la noche antes.

     Cogeremos un bol donde pondremos, harina, 1 o 2 huevos, siempre dependiendo de la cantidad de harina que se utilize, el agua con gas, y por último el ajo y perejil muy picado, todo esto bien mezclado mirando siempre que no quede muy claro, una vez hecho esto, se añade el bacalao bien escurrido.
     En una sarten añadimos el aceite y dejamos calentar, hacemos un buñuelo para saber como esta de sal y ya podemos empezar ha hacerlos.



     NOTA: Al utilizar el agua con gas, esta hace que el buñuelo quede más esponjoso, así no hace falta utilizar levadura.








     

No hay comentarios:

Publicar un comentario