jueves, 2 de octubre de 2014

CANELONS D´ESPINACS




     CANELONS D´ESPINACS

     
INGREDIENTS: Pasta de Canelons, Espinacs, Cansalada, Panses i Pinyons, Llet, Cebes, Farina,  Mantega, Oli de oliva, Nou Moscada, Sal i Pebre.



       Agafar una cassola i possari aigua a calentar amb una mica de sal, per les plaques de canelons, mentres s´escalfa farem la beixamel, agafan un cassó al foc amb una mica de mantega, a foc baíx,

mentres  tallarem una ceba ben petita i deseguida la possarem al cassó, quan estigui cuita, sense deixar que agafi color i possem la farina i remenen contïnuament, deseguida que la farina estigui cuita possar la llet una mica tèbia i remenar contïnuament sense para,  fins que comenci a espessar, després se li afeigeix sal i nou moscada.

       Quan tinguem la beixamel feta, la reservem un moment i començarem a fer el farcit, amb una

paella, i posarem oli i la cansalada tallada a daus, deixem que en cogui una mica i possem  les 
panses i pinyons i al cap d´uns minuts els espinacs, o deixàrem que és faci tot, els espinacs no cal coure´ls gaire.

     Una vegada l´aigua calenta posem les plaques de canelons a coure i després les deixem escorre una mica, no gaire per que s´enganxarien entre si.

     Per omplir les plaques, mullarem un drap de cuina i les estirarem damunt la taula, una damunt de l´altre, sempre deixant un tall per la part de dalt on posàrem el farcit i fem la forma del canaló.
Comencem a omplir les plaques amb l´ajuda d´una cullera una vegada fet això, agafarem una placa de forn i al fons li posem una mica de beixamel i tot seguit comencem a omplir la placa amb els canelons, una vegada plena i tirarem la beixamel per damunt i per acabar, posar el formatge rallat i si es vol uns daus de mantega, ja és poden gratinar!




      Nota: BON  PROFIT!!!!



     CANELONES DE ESPINACAS

     INGREDIENTES: Espinacas, Pasta de Canelones, Piñones, Pasas, Tocino, Cebollas, Leche,
 Harina, Mantequilla, Aceite de Oliva Suave, Nuez Moscada, Sal y Pimienta.

      En una cazuela pondremos agua y sal para hervir la pasta de los canelones. Mientras cuece la pasta haremos la salsa bechamel, cogiendo una cazuela con mantequilla y la ponemos a fuego lento, cortamos la cebolla muy fina y seguidamente la rehogamos con la mantequilla, no dejaremos que coja color, así que pondremos la harina y dejaremos que se cocine un poco y enseguida que esté empezaremos a echar la leche tibia y sin parar de remover para que no se hagan grumos, la espesamos un poco y la acabamos ponien sal y nuez moscada a gusto.

     Reservamos la bechamel y empezamos hacer el relleno. En una sartén cogemos aceite y salteamos primero la panceta cortada a dados pequeños, seguido de las pasas y piñones y terminando con las espinacas, todo bien salteado.
     Para rellenar las placas, cogeremos un trapo de cocina, lo mojaremos y lo escurriremos bien, lo extendemos encima la mesa y empezamos a poner las placas de canelones en fila para empezar a rellenarla con la ayuda de una cuchara y damos la forma al canelon.
     Cuando tenemos los canelones rellenos cogemos una bandeja de horno, en el fondo le ponemos un poco de bechamel y seguido los canelones, para acabar ponemos bechamel por encima de los canelones, queso rallado , unos dados de mantequilla y lo gratinamos! 



      NOTA: BUEN PROVECHO!!!!!


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