TRUITA DE PATATES, CEBES I CARBASSÓ
INGREDIENTS: Ous, Patates, Cebes, Carbassons, Sal i Oli d ´Oliva sua.
Pelar i tallar les patates i les cebes i tallar-lo ben fi,el carbassó no es pela així que el talles també ben fi, quan estigui tot això fet agafem una paella i la posem amb oli a foc lent i a dintre els tres ingredients junts a coure i sobretot a foc lent i tapat.
Quan veiem que ja esta tot cuït agafem els ous i una vegada ben batuts i afeguim la patata, ceba i carbassó i una mica de sal, mentres remenemt s´ecalfa la paella amb oli i quan ja esta calent ho aboquem tot a dintre i fem la truita.
NOTA: La triuta ha de quedar cuita però melosa per dintre
TORTILLA DE PATATAS, CEBOLLA Y CALABACÍN
INGREDIENTES: Huevos, Patatas, Cebolla, Calabacín, Sal y Aceite de Oliva suave
Pelar y cortar las patatas y cebollas y cortarlo finito, el calabacin no hace falta pelarlo, así que
lo cortaremos también fino, una vez todo cortado cogeremos una sartén y la pondremos al fuego con un poco de aceite, una vez un poco caliente el aceite, pondremos los tres ingredientes juntos a rehogar a fuego muy lento y tapado.
Cuando ya está todo cocido batimos los huevos en un bol, después añadimos la patata,cebolla y calabacín y lo batimos un poco, añadimos sal y hacemos la tortilla.
NOTA: La tortilla debe quedar hecha pero jugosa por dentro
No hay comentarios:
Publicar un comentario