ESQUEIXADA DE BACALLÀ
INGREDIENTS: Bacallà, Tomates, Cebes, Pebrot Vermell, Pebrot Verd,Olives Negres, All,
Julivert, Sal i Oli d´Oliva.
La nit anterior haurem posat el bacallà en remull tota la nit, canvian dos o tres vegades l´aigua.
Tallem a daus petits la ceba, la tomata, els pebrot el all i julivert i ho posem tot dins d´un vol i
ho amanim amb oli, abans de possar la sal probarem el bacallà per avera si està dessalat del tot.
Agafem el bacallà i el començem a esqueixar i una vegada fet això el afeguim al vol amb les verdures i ja està, les olives negres es posen quan l ´esqueixada ja està al plat
NOTA: Es un plat molt senzill de fer i molt bo!!!
ESQUEIXADA DE BACALAO
INGREDIENTES: Bacalao desmigado, Tomates, Cebolla, Pimiento Rojo, Pimiento Verde, Aceitunas Negras, Ajo, Perejil, Sal y Aceite de Oliva.
La noche anterior ponemos el bacalao en agua durante toda la noche y cambiamos el agua dos o tres veces.
Cortaremos a daditos pequeños los tomates las cebollas los pimientos y muy pequeño, el ajo y perejil, lo ponemos todo en un bol y le añadimos aceite. Una vez hecho esto probaremos el bacalao haber como está, así sabremos la sal que tenemos que añadir a la verdura, lo acabamos de desmigar bien si no lo está y lo añadimos dentro las verduras y ya está.
Las aceitunas las pondremos de adorno cuando la esqueixada este en el plato.
NOTA: Es un plato muy fácil de hacer y delicioso!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario