martes, 4 de noviembre de 2014

CIGRONS AMB XORIÇ I ESPINACS



  
      CIGRONS AMB XORIÇ I ESPINACS

      INGREDIENTS:Ceba, Tomates, Alls, Cigrons Cuits, Xoriç Espinacs, Oli d´Oliva suau, Sal i

Pebre vermell Dolç.

     Començarem fent uns sofregit com sempre de all, ceba i tomata, una vegada estigui fet el sofregit

hi posarem una mica de pebre vermell i ho deixarem coure una mica, quan ja està hi afegirem el
xoriç tallat a daus petits i coure uns cinc minuts.
      Quan anem a comprar els cigrons, si anem a una botiga de sempre, demanarem que ens posin
una mica d´aigua del mateix bullit dels cigrons.
     Be, dit això, agafarem els cigrons i la seva mateixa aigua i la posarem a dintre la cassola a que faci xup-xup durant 5 minuts més, també desegida i tirarem els espinacs, millor si son frescos, vigileu amb la sal, per que   l´aigua ja portarà sal.



     NOTA: Els espinacs si son frescos nomes coure dos o tres minuts i prou.







       GARBANZOS CON CHORIZO Y  ESPINACAS

        INGREDIENTES: Cebolla, Tomates, Ajos, Garbanzos cocidos, Chorizo, Aceite de Oliva suave,
Sal,  Pimentón Rojo dulce y Espinacas.


      Empezaremos haciendo un sofrito de ajos, tomates y cebollas, una vez hecho el sofrito le añadiremos pimentón rojo y lo dejaremos que se haga unos cinco minutos y seguidamente, cortaremos el chorizo y lo pondremos dentro la cazuela y dejaremos que se haga otros cinco minutos.

      Cuando vayamos a comprar los garbanzos, si vamos a una tienda de toda la vida, podemos
pedirles que nos pongan la misma agua de cocción de los garbanzos.
      Pasado el tiempo cogeremos los garbanzos y los pondremos dentro la cazuela y dejar que haga xup-xup unos minutos más y en seguida añadir las espinacas. Cuidado con la sal, ya que si utilizamos la misma agua de los garbanzos ya contiene sal.



     NOTA: Si utilizamos espinacas frescas solo dejar cocer, dos o tres minutos.

      

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