lunes, 17 de noviembre de 2014
MUSCLOS A LA MARINERA
MUSCLOS A LA MARINERA
INGREDIENTS:Musclos, All, Julivert, Ceba, Salsa de tomata i Oli d´Oliva Suau.
Començarem a netejar els musclos i els posarem amb una olla amb una mica d´aigua per que s´obrin.
Mentre deixem els musclos que es facin, agafarem una cassola i començarem a fer un sofregit de ceba i tomata, quan tenim els musclos oberts no llençarem l´aigua, per que la utilitzarem per fer la salsa del plat.
Oberts els musclos els posem dintre de la cassola i deixem un minut que agafi gust del sofregit, tot seguit afegirem una mica d´aigua dels musclos, all i julivert tallat mol petit i deixarem que faci xup-xup 10 minuts.
NOTA: Vigilar amb la sal, per que l´aigua dels musclos queda una mica salada.
MEJILLONES A LA MARINERA
INGREDIENTES: Mejillones, Cebolla, Salsa de Tomate Aceite de Oliva Suave, Ajos y Perejil.
Empezaremos limpiando los mejillones y ponerlos en una olla con un poco de agua para que se habran.
Mientras en una cazuela haremos un sofrito con la cebolla y la salsa de tomate, cuando los mejillones estén abiertos, guardaremos el agua para hacer la salsa.
Abierto los mejillones los pondremos dentro de la cazuela y los dejaremos un minuto para que cojan un poco del gusto del sofrito, pasado el minuto añadiremos un poco de agua de los mejillones y para terminar el ajo y perejil cortado muy pequeño ,lo dejaremos haciendo xup-xup durante 10 minutos.
NOTA: Tendremos que vigilar con la sal, ya que utilizamos el agua de los mejillones y queda un poco salada.
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