martes, 18 de noviembre de 2014

AMANIDA DE FORMATGE FRECS I PERNIL D´ÀNEC AMB VINAGRETA DE FRUITS VERMELLS




     AMANIDA DE FORMATGE FRESC I PERNIL D´ÀNEC AMB VINAGRETA DE FRUITS VERMELLS

     INGREDIENTS: Formatge fresc,Nous, Panses, Fulles de Rúcula, Tomates Cherri, Pernil d´ Ànec, Fruits Vermells, 3 Cullerades d´Oli d´Oliva Suau, 1 Cullerada de Vinagre, 1 Cullerada de Mel, Sal i Pebre Negre.


     Agafarem un bol i farem la vinagreta amb els fruits vermells,l´oli, el vinagre, la mel, una mica de sal i una mica de pebre, quan hagi tingut tots els ingredients a dintre ho passarem per la batedora per que quedi líquid.

     A part començarem a muntar el plat possan les fulles de rúcula, el formatge, els tomates cherry, el pernil d´ànec les panses i les nous, una vegada muntat el plat acabarem possan la vinagreta de fruits vermells


     NOTA: Sempre es pot treure i afegir ingredients en una amanida.




     ENSALADA DE QUESO FRESCO I JAMÓN DE PATO CON VINAGRETA DE FRUTOS ROJOS


     INGREDIENTES: Queso fresco, Jamón de Pato, Hojas de Rúcula, Tomates Cherry, Nueces, Pasas, Frutos Rojos,        3 Cucharadas de Aceite de Oliva Suave, 1 Cucharada de Vinagre, 1 Cucharada de Miel, Sal y Pimienta Negra.


     Empezaremos haciendo la vinagreta, en un bol pondremos los frutos rojos, la cucharada de vinagre, el aceite, la miel, la sal y la pimienta negra y lo pasaremos por la batidora para obtener una vinagreta líquida.

     A parte montaremos la ensalada con las hojas de rúcula el queso, los tomates cherry, el jamón de pato las nueces y las pasas, una vez montado acabaremos poniendo la vinagreta de frutos rojos.


     NOTA;Siempre se puede sacar y meter ingredientes en la ensalada. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario