miércoles, 19 de noviembre de 2014

ARRÒS A LA CASSOLA




     ARRÒS A LA CASSOLA

     INGREDIENTS: Arròs, Pollastre, Conill, Salxitxes, Costelló, Conill, Sípia, Gambes, Musclos, Ceba, Salsa de Tomata, Pebrot Verd, Alls, Oli d´Oliba, Sal i Pebre Negre.



     Agafarem una cassola, posarem oli d´oliva i començarem a tirar el pollastre, el conill, el costelló i les salxitxes, tot a talls petits amb sal i pebre hi ho fregirem tot a foc viu, una vegada fregit ho reservàrem i en el mateix oli, hi farem las sípies i les gambes,amb sal i pebre i això ho deixàrem fer, només volta i volta,una vegada cuit, ho reservàrem amb la carn.

     Ara afegirem una mica mès d´oli i abaixarem el foc al mínim i començarem a fer el sofregit, amb els alls i la ceba, quan la ceba estigui a mig fer hi tirarem el pebrot tallat també petit, ho deixarem coure una mica i posarem la salsa de tomata deixant que es faci una estona, una vegada fet el sofregit, tirarem dintre la cassola la carn i el peix que teniem reservat deixan que es faci durant 5 minuts.
     Apart haurem calentat una mica d´aigua, que la utilitzarem per tirar al arròs.
     Passat els 5 minuts hi tirarem l´arròs i l´aigua i ho deixàrem coure a foc viu durant 20 minuts, rectificar de sal i ja estarà per servir


     NOTA: Aquest arròs queda ve si és fa amb cassola de terrisa, com si es fa amb cassola de ferro culat.




     ARROZ A LA CAZUELA

     INGREDIENTES:Arroz, Pollo, Conejo, Salchichas, Costillón, Sepia, Mejillones, Gambas, Cebolla, Salsa de Tomate, Pimiento verde, Ajos, Aceite de Oliva Suave, Sal i Pimienta Negra.


     En una cazuela ponemos un poco de aceite y empezamos a freir el conejo, el pollo, las salchichas i el costillón, con un poco de sal i pimienta negra y a fuego vivo. una vez hecha la carne la reservamos. Con el mismo aceite freímos las sepias y las gambas, con sal y pimienta y vuelta vuelta y una vez hecho lo reservaremos con la carne.

     Seguidamente, bajáremos el fuego al mínimo y añadiendo un poco de aceite haremos el sofrito con los ajos y las cebollas,cuando la cebolla esté medio rehogada le añadiremos el pimiento verde cortado muy pequeño y al cabo de unos minutos la salsa de tomate y dejamos que se rehoge todo 5 minutos.
     A parte temdremos  agua caliente, que utilizaremos para hacer el arroz.
     Pasado los 5 minutos añadiremos el arroz y el agua caliente y lo dejáremos hervir a fuego vivo durante 20 minutos, rectificamos de sal y ya estará lista para servir.



     NOTA: Este arroz queda perfecto en una cazuela de barro como en una cazuela de hierro " culat"

No hay comentarios:

Publicar un comentario