jueves, 20 de noviembre de 2014
PATATES ESTOFADES
PATATES ESTOFADES
INGREDIENTS: Patates, Vedella per Guisar, Ceba, Salsa de Tomata, Alls, Oli d´Oliva Suau, Sal i Pebre Negre.
Agafarem una cassola i començàrem a guisar la carn tallada a daus amb sal, pebre i oli a foc viu, mentres agafarem la ceba i la tallarem ben petita al igual que els alls.
Una vegada feta la carn la traurem de la cassola i la reservem, abaixem el foc i comencen a fer el sofregit amb els alls, la ceba i la tomata.
Fen-sa el sofregit, pelarem i tallarem les patates, les reservem un moment i quan el sofregit estigui fet, tirarem la carn a dintre i ho deixàrem fer uns 5 minuts, tot seguit posarem les patates a dintre i les cobrirem d´aigua calenta, les taparem i rectificarem de sal.
NOTA:Em de controlar el temps de cocció per que no ens passi la patata, tot depen de la patata que utilitzeu.
PATATAS ESTOFADAS
INGREDIENTES; Patatas, Ternera para guisar, Ajos, Cebolla, Salsa de Tomate, Aceite de oliva Suave, Sal i Pimienta Negra.
En una cazuela pondremos aceite y rehogaremos la carne cortada a tacos, con sal y pimienta, a fuego vivo, mientras cortaremos la cebolla muy pequeña y los ajos y una vez hecha la carne, la retiraremos, la reservaremos y empezaremos hacer el sofrito, con los ajos, la cebolla y la salsa de tomate a fuego lento. .
Mientras se hace el sofrito, pelaremos y cortaremos las patatas, las reservaremos un momento y cuando tengamos hecho el sofrito,añadiremos la carne a dentro y lo dejaremos 5 minutos, pasado este tiempo, titaremos las patatas y lo cubriremos de agua, las taparemos y rectificaremos de sal.
NOTA; Hay que controlar el tiempo de cocción, para que no nos pase la patata, todo depende de la patata que utilicéis.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario