jueves, 20 de noviembre de 2014
ARRÒS A LA CUBANA
ARRÒS A LA CUBANA
INGREDIENTS: Arròs, Salsa de Tomata, Ous, Alls, Julivert, Oli d´Oliva Suau i Sal.
Agafarem una olla amb aigua i la posarem al foc amb una mica de sal per bullir l´arròs, mentres és fa l´arròs, farem un oli d´all i julivert, agafarem un pot una mica alt i posarem oli, alls i julivert i ho pasem tot per la batedora fins que ens quedi tot ben líquid, d´aquesta manera obtenin un oli d´all i julivert.
Per la salsa de tomata, la tenim a la recepta de, tipus de salsa, allà la trobàreu.
Una vegada bullit l´arròs, el hem d´escórre i llavors passar per sota l´aigua, agafem una safata de forn i fiquem l´arròs a dintre amb una mica d´oli d´all i julivert, molt poc!! nomès perque agafi una mica de gust i ho posem dintre el forn uns 10 minuts, temps que aprofitarem per fer els ous ferrats.
NOTA: El punt d´oli d´all i julivert i el forn, li dona un to diferent.
ARROZ A LA CUBANA
INGREDIENTES: Arroz, Salsa de tomate, Huevos, Ajos, Perejil, Aceite d´Oliva Suave i Sal.
Cogeremos una olla y la pondremos al fuego con agua y sal, para hervir el arroz, mientras el arroz está hirviendo, hacemos un aceite de ajo y perejil, cogiendo un bote un poco alto, le añadimos aceite, ajos y perejil y lo pasamos todo por la batidora hasta que nos quede todo bien líquido, así de esta manera tenemos un aceite de ajo y perejil.
Para la salsa de tomate, la encontraremos en la receta de tipos de salsa, allí está.
Cuando ya tenemos el arroz hervido, lo escurriremos y lo pasaremos por debajo el grifo, cogemos una placa de horno y lo ponemos dentro con un poco de aceite de ajo y perejil, muy poco!!!, solo para que coja un poco de gusto y lo ponemos al horno durante 10 minutos, tiempo que aprovecharemos para hacer los huevo fritos.
NOTA: El punto de aceite y perejil y horno, espara darle un toque diferente al plato.
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