CARN DE CAVALL
INGREDIENTS: Carn de Cavall, Oli de Oliva, All i Julivert.
Començarem tallant ven petit all i julivert i el reservem. Agafem una paella i posem oli d´oliva i
al foc mitjà, mentres s´escalfa salarem la carn i una vegada cañent l ´oli fregirem la carn, però molt
important, s´ha de fer, volta i volta, sinó quedaria molt aixuta.
La fregim volta i volta i l´anem reservan en un plat, quan la tinguem tota cuïta, abaixem el foc una mica i la tormen a la paella i tot seguit i tirem l´all i julivert picat, li donem un parell de voltes i ja està.
NOTA:Es perfecta per acompanya un plat de verdures i el suc que deixar anar es deliciós!!!
CARNE DE CABALLO
INGREDIENTES: Carne de caballo, Aceite de Oliva, Ajo y perejil.
Empezaremos cortando el ajo y perejil muy muy pequeño y cuando esté lo reservaremos.
Cuando estemos cogemos una sartén con aceite y mientras se calienta, salamos la carne, cuando
el aceite ya est caliente, empezamos hacer la carne, pero sobretotdo vuelta, vuelta, porque sino, nos quedaría muy seca.
La cocemos muy poco y la vamos reservando en un plato cuando esté toda hecha bajamos el fuego y la volvemos ha poner en la sartén y enseguida tiramos el ajo y perejil y le damos un par de vueltas y ya está.
NOTA: Es perfecta para acompañar un plato de verduras y el jugo que suelta es delicioso!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario