martes, 25 de noviembre de 2014

TRINXAT DE COL




     TRINXAT DE COL

     INGREDIENTS: Col, Patates, Cansalada viada, Sal, Pebre Negre i Oli d´Oliva Suau.


    Primerament posarem una olla amb aigua i sal al foc mentre s´escalfa pelarem i tallarem les patates i netejarem la col, una vegada tenim l´aigua bullint ho tirarem tot a dintre i ho deixarem bullir mitja hora.

     Mentre agafarem un paella i amb una mica d´oli fregirem la cansalada tallada a daus i ho reservem.
     Quan tinguem la patata i col bullida, la escorrerem i      l´afegirem a la paella amb la cansalada i començàrem a trinxar-la, se li pot donar forma de truita o no.



     NOTA: El autèntic trinxat porta botifarra negra.



     TRINXAT DE COL

     INGREDIENTES: Col, Patatas, Tocino, Sal, Pimienta Negra y Aceite de Oliva Suave


    En una olla con agua, la pondremos en el fuego con sal, mientras se calienta el agua, pelaremos y cortaremos las patatas y limpiaremos la col, cuando tengamos el agua hirviendo lo ponemos ha hervir y lo dejamos durente media hora.

    Mientras a parte cogemos una sartén con muy poquito aceite y empezamos a freír el tocino cortado a dados, una vez hecho lo reservamos.
    Cuando ya esté la verdura hervida la escurrimos muy bien y la ponemos en la sartén con el tocino y empezamos a chafarlo todo, se le puede dar forma de tortilla, o no.


     NOTA:El autentico trinxat, lleva butifarra negra.

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