lunes, 24 de noviembre de 2014

BRAÇ DE TONYINA




     BRAÇ DE PATATA AMB TONYINA

     INGREDIENTS: Patates, Tonyina, Llet, Salsa de Tomata, Tapares, Ceba, Pebrot Escalivat, Maionesa, Ous, Mantega, Pebre Negre i Sal.



     Agafarem  dues olles i començàrem a bullir, en una les patates amb uns mica de sal, per fer el puré, i amb l´altra els ous. Mentrès ès fan, començàrem a tallar la ceba, les tàpares i el pebrot molt i molt petit,quan timguem els ous bullit farem el mateix, tallar-los ven petits, reservan sempre un rovell per fer l´adornació, desprès esmicolàrem la tonyina i ho reservarem tot junt.

     Quant ja tingem les patates bullides, les escorrim, les posem amb un bol i les xafem, desprès afeguim mantega, pebre negre i una mica de llet, molt poca i ho començàrem a barrejar tot fins obtenir un puré suau.
     Per fer el braç agafarem un tall de paper film, l´estirarem per complet damunt la taula i posem el puré per damunt, que quedi ven estès, no arribarem als extrems! i tampoc el farem gaire fi. Una vesa estès el puré hi posarem primer, la  salsa de tomata per el damunt, llavorés hi posarem tota la picada que em fer, que quedi tot ven repartit i una vegada fet, começàrem a donar forma de braç agafan el paper per la part mès aprop del cos i enrrollar-lo, el posem damunt una placa i a la nevera fins que estigui ben fred.
     Una vegada fred molt a poc a poc li treïem el paper i el naparem de maionesa, li posem unes tires de pebrot escalivat i el rovell d´ou rallat al damunt.



     NOTA: Aquest braç acepta molta variació d´ingredients, però les tàperes li dona un gust molt interessant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario