PEUS DE PORC AMB SALSA
INGREDIENTS: Peus de Porc, Cebes, Alls, Salsa de Tomata, Farina, Galetes, Ametlles, Avellanes, Pinyons, Sal i Oli d´Oliva Suau.
Primerament el que farem sera agafar els peus de porc i els socarrimarem al foc per cremar tots els pèls que tinguin, desprès agafarem una olla i l´omplirem de aigua per bullir els peus, amb una mica de sal. Si l´olla es a pressió, els bullirem durant 45 minuts i si es normal durant 2 hores, també dependrà de si el peus son petits o grans.
Mentres es fan els peus, agafarem una cassola i començarem a fer un sofregit amb els alls, les cebes i la salsa de tomata.
Quan tinguem els peus cuits, deixerem que escorrin i els pasarem per farina i els fregirem, una vegada fregits, els posem dintre de la cassola i deixem que agafin una mica de gust del sofregit, tot això ho farem a foc lent.
Al cap de 2 o 3 minuts agafarem una mica d´aigua on em bullit els peus i la tirarem dintre de la cossola deixan els peus casi cobrers de aigua, pujarem una mica el foc i deixarem que facin xup xup.
Desprès farem una picada amb les ametlles, les avellanes, els alls, la sal, els pinyons i les galetes i quan quedi poc per acabar tirarem la picada a dintre i deixarem que acabi de fer xup-xup.
NOTA: Si és te una cassola de terrissa per cuinar aquest plat, molt millor i es millor fer-lo el dia abans per que agafi cos i gust.
PIES DE CERDO EN SALSA
INGREDIENTES: Pies de Cerdo, Cebollas, Ajos, Salsa de tomate, Harina, Galletas, Almendras, Avellanas, Piñones, Sal y Aceite de Oliva Suave.
Lo primero que vamos hacer sera chamuscar los pies con el fuego, y quemar los pelos, seguidamente cogeremos una olla y le pondremos agua para hervir los pies. Si la olla es a presión los herviremos durante, 45 minutos y si la olla es normal los herviremos durante 2 horas, también depende de si los pies son grandes o pequeños.
Mientras hierven los pies, vamos a coger una cazuela y haremos un sofrito con los ajos, las cebollas y la salsa de tomate.
Cuando tengamos los pies hechos los escurrimos y los pasamos por harina y los freímos con aceite, cuando estén fritos los pondremos dentro la cazuela y los dejaremos unos 2 o 3 minutos, para que cojan el sabor del sofríto, pasado este tiempo le añadiremos el agua donde hemos hervido los pies y dejaremos que hagan xup-xup.
Después haremos una picada con las galletas, las almendras, las avellanas, los ajos y los piñones y cuando quede poco para acabar la pondremos en la cazuela y dejaremos que acabe de hacer xup-xup.
NOTA: Este es un plato donde si se tiene una cazuela de barro queda mucho mejor y si se hace el dia antes cogerá más gusto y cuerpo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario