VENA DE COLL AMB SAMFAINA
INGREDIENTS: Vena de Coll de Xai, Ceba, Pebrot Vermell, Pebrot Verd, Salsa de Tomata, Sal, Pebre negre, Vi Negre i Oli d´Oliva Suau.
Agafarem una cassola i començarem a posar oli salpebrem la carn i cap a dintre la cassola a foc viu mentres es fa la carn, tallarem les cebes i els pebrots a quadrats uniformes, quan tenim la carn cuita, li tirarem un raig de vi negre i tot seguit abaixem el foc al mínim i posem les verdures a dintre la cassola, ho remenem tot i ho tapem.
Quan veiem que la verdura està cuita i tirem la salsa de tomata i ho tornem a tapar i deixarem que acabi de coure.
NOTA: A la samfaina és pot afegir més tipus de verdura, a mi personalment m´agrada així.
CARNE DEL CUELLO DE CORDERO CON PISTO
INGREDIENTES: Vena del cuello de Cordero, Cebolla, Piemiento rojo, Pimiento verde, Salsa de Tomate, Vino Tinto, Sal, Pimienta negra y Aceite de Oliva
Cogemos una cazuela, le añadimos aceite y la ponemos a fuego vivo, mientras se calienta el aceite salpimentamos la carne y la ponemos dentro de la cazuela. Cortamos las verdura a cuadros uniformes, cuando la carne está hecha le añadimos el vino y dejamos que se evapore el alcohol y enseguida bajamos el fuego al minimo y tiramos las verduras dentro.
Cuando tenemos las verduras rehogadas ponemos la salsa de tomate, lo tapamos y dejamos que acabe de hacerse.
NOTA: El pisto acepta muchas más verduras, pero a mi personalmente me gusta así.
No hay comentarios:
Publicar un comentario