miércoles, 17 de diciembre de 2014
CEBA AIXAFADA A COP DE PUNY
CEBA AIXAFADA A COP DE PUNY
INGREDIENTS:Ceba, Vinagre, Aigua, Sal, Pebre Negre i Oli de Oliva Intens.
Agafarem una ceba i l´aixafarem a cop de puny, quan ja la tinguem aixafada la pelarem i acabarem d´esqueixar-la , després la posarem amb aigua i vinagre uns 15 minuts.
Passat aquets minuts l´escorrerem be, i ja la podrem empletar, amb sal, pebre i oli.
NOTA: Sempre hi ha valents que no la posen amb aigua i vinagre, i la menjen amanida, així mateix.
CEBOLLA CHAFADA A GOLPES
INGREDIENTES: Cebolla, Vinagre, Agua, Aceite de Oliva Intenso, Sal y Pimienta Negra.
Con la palma de la mano chafaremos una cebolla, cuando ya la tenemos chafada la pelaremos y la acabaremos de desmenuzar y la pondremos en agua y vinagre, durante 15 minutos.
Pasado los 15 minutos, la escurriremos y ya estará a punto para emplatar con sal, pimienta y aceite.
NOTA:Siempre hay valientes que no la ponen con agua ni vinagre y se la comen aliñada tal qual.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario