ESPINACS A LA CATALANA
INGREDIENTS: Espinacs, Panses, Pinyons, cansalada viada Conyac, Sal, Oli d´Oliva Suau.
Primer agafarem els pinyons i els posarem una estoneta amb remull amb conyac, mestres
s´estoven, agafarem els espinacs frescos, no cal bullir-los. Amb una paella, posarem una mica d´oli i fregim la cansalada, tot seguit abaixàrem el foc i tirem els alls tallats petits, desprès els espinacs, ho deixem uns segons i tot seguit posem les panses i pinyons, ho deixem coure 2 ó 3 minuts, rectifiquem de sal i ja tenim els espinacs a la catalana.
NOTA: Senzill, saludable i bo, molt bo!!!!
ESPINACAS A LA CATALANA
INGREDIENTES: Espinacas, Panceta, Piñones, Pansas, Coñac, Sal y Aceite de Oliba Suave.
Lo primero que haremos será, poner en un bol las pasas en remojo con coñac un rato, mientras cortamos un par de ajos muy muy pequeños, una vez hecho esto, cogemos una sarten y con un poco de aceite, freimos la panceta, después bajamos el fuego y añadimos los ajos cortados, seguidamente las espinacas frescas, dejamos unos segundos y ponemos las pasas y piñones, lo dejamos rehogar todo 2 ó 3 minutos, lo rectificamos de sal y ya las tenemos.
NOTA: Un plato senzillo, saludable y bueno, muy bueno!!!
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