miércoles, 17 de diciembre de 2014
PA AMB TOMATA
PA AMB TOMATA
INGREDIENTS: Pa de Pagès, Tomata de Penjar, Sal i Oli d´Oliva Intens.
Agafarem un bon pa de pagès i tallarem unes llesques agafarem la tomata i la tallarem per la meitat i començarem a sucar el pa amb la tomata, tot seguit hi posarem la sal i finalment l´oli i s´ha de menjar deseguida abans que s´estovi.
NOTA: Es el plat català per excelència, hi es pot menjar un bon embotit, amb truita, amb una graellada de carn....
PAN CON TOMATE
INGREDIENTES: Pan de hogaza, Tomate de Colgar, Sal y Aceite de Oliba Intenso.
Cogeremos un pan de hogaza y cortaremos unas rebanadas, cojeremos los tomates y untaremos el pan con ellos, después le añadimos un poco de sal y finalmente el aceite.
Comer enseguida para que no quede blando.
NOTA: És el plato catalán por exceléncia, se puede comer con un buen embutido, con tortilla, con carne a la brasa.......
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario