miércoles, 17 de diciembre de 2014

PA AMB TOMATA





     PA AMB TOMATA


     INGREDIENTS: Pa de Pagès, Tomata de Penjar, Sal i Oli    d´Oliva Intens.


     Agafarem un bon pa de pagès i tallarem unes llesques agafarem la tomata i la tallarem per la meitat i començarem a sucar el pa amb la tomata, tot seguit hi posarem la sal i finalment l´oli i s´ha de menjar deseguida abans que s´estovi.




     NOTA: Es el plat català per excelència, hi es pot menjar un bon embotit, amb truita, amb una graellada de carn....




     PAN CON TOMATE



     INGREDIENTES: Pan de hogaza, Tomate de Colgar, Sal y Aceite de Oliba Intenso.



     Cogeremos un pan de hogaza y cortaremos unas rebanadas, cojeremos los tomates y untaremos el pan con ellos, después le añadimos un poco de sal y finalmente el aceite. 

     Comer enseguida para que no quede blando.



     NOTA: És el plato catalán por exceléncia, se puede comer con un buen embutido, con tortilla, con carne a la brasa.......

No hay comentarios:

Publicar un comentario