viernes, 19 de diciembre de 2014

FLAN DE MATÓ




     FLAM DE MATÓ


     INGREDIENTS: 200Ml de Llet, 250gr de Mató i 100 gr de Sucre, per el caramel 150 gr de Sucre i 50 Ml d´aigua.



     Començàrem a fer una mica de caramel, amb el sucre i  l´ aigua, una vegada tenim el caramel el posarem dintre    d´un motlle rectangular o si és vol amb flameres individuals.

     En un bol posarem el sucre i els ous i ho començàrem a batre, tot seguit el mató i per acabar la llet i ho batrem tot fins que no quedin grumolls.
     Quan ja ho tinguem, posar la barreja dins la flamera i tot seguit al forn, que haurem encès prèviament i posat a 180 graus, al bany maria durant 45 minuts.


     NOTA: Sencill, rapit i bó, molt bó.





     FLAN DE REQUESÓN


    INGREDIENTES: 200Ml de Leche, 250gr de Mató y 100 gr de Azúcar, para el caramelo 150 gr de Azúcar y 50Ml de Agua.



     Empezaremos hacer el caramelo con el azúcar y el agua una vez hecho el caramelo lo extenderemos por la flanera o flaneras individuales,

     A parte cojemos un bol y mezclamos el azúcar con los huevos, seguidamente añadimos el requesón y por último la leche y lo batimos todo hasta que no queden grumos.
     Ponemos la mezcla dentro la flanera y después dentro del horno al bao maria, que ya lo tendremos preparado a 180 grados y lo dejamos cocer durante 45 minutos.



     NOTA: Sencillo, rapido y bueno, muy bueno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario