miércoles, 14 de enero de 2015

AMANIDA CATALANA



 
        AMANIDA  A LA CATALANA


     INGREDIENTS: Enciam, Tomata d´Amanir, Ceba Tendre, Pebrot Vermell, Pastanaga, Olives, Ou Dur, Espàrrec Blanc, Embotit Variat, Oli d´Oliva, Vinagre i Sal.


    Farem una amanida amb l´enciam, la tomata, la ceba, el pebrot  la pastanaga i les olives i al damunt també posarem l´espàrrec blanc i l´ou dur i u amanirem amb oli, sal i vinagre. Al cantó de l´amanida posarem talls              d´embotit que es vulgui.




    NOTA: L´embotit típic sol ser llonganissa, bull blanc, bull negre, botifarra catalana i pernil salat, però això és molt variable. Aquesta és la amanida per excelència a la cuina catalana.




    ENSALADA CATALANA



    INGREDIENTES: Lechuga, Cebolleta, Tomata de Ensalada, Aceitunas, Zanahoria, Pimiento Rojo, Espárrago Blanco, Huevo duro, Embutido Variado, Sal, Aceite de Oliva y Vinagre.


    Haremos una ensalada con la lechuga, el tomate, la cebolleta, la zanahoria, el pimiento rojo y las aceitunas y encima de la ensalada pondremos, el espárrago y el huevo duro, la sal, el aceite y el vinagre. Al lado de la ensalada pondremos el embutido variado que se quiera.




    NOTA: El embutido típico de la ensalada és salchichón, butifarra blanca, butifarra negra, jamón salado y butifarra catalana, pero és muy variable. Esta és la típica ensalada de la cocina catalana






.












    

No hay comentarios:

Publicar un comentario