lunes, 19 de enero de 2015

SOPA DE RAP



     SOPA DE RAP


    INGREDIENTS: I Rap Sencer, Cebes, Tomates, Alls,          1 Nyora, Sal i Oli d´oliva Suau. Per a Picada: Pa fregit, Ametlles i 2 ó 3 Brins de Safrà.


    Agafarem una olla i començarem a fer un sofregit amb les cebes, els alls i les tomates, a foc lent, al cap d´una estona, uns 15 minuts, més o menys llavors tirarem la polpa de la nyora , o deixem uns 5 minuts més i posem el rap i deixem que agafi gust del sofregit, tot seguit o cobrirem d´aigua i deixar-ho bullit durant 30 minuts. Mentres farem la picada amb el pa fregit, les ametlles i 2 ó 3 brins de safrà i reservarem un moment. Passat els 30 minuts colarem la sopa i separarem la carn del os del rap i la tirarem dintre la sopa juntament amb la picada i la sal i deixarem bullir durant 10 minuts i ja tenim la sopa de rap!!




    NOTA: Sopa bona i sencilla, sempre li podeu afegir arròs, fideus,gambes etc... El que te de bo les sopes, es que sempre es pot afegir o treure quelcom producte.




    SOPA DE RAPE


    INGREDIENTES; 1 Rape, Tomates, Ajos, Cebollas, 1 Ñora, Sal i Aceite de Oliva Suave. Para la Picada; Pan Frito, Almendras i 2 ó 3 hebras de Azafrán.


    En una olla empezaremos hacer un sofrito a fuego lento con las cebollas, los tamates y los ajos, dejándolo rehogar durante 15 minutos y seguidamente añadiremos la carne de la ñora y lo dejamos 5 minutos más, pasado este tiempo tiramos a dentro el rape, lo rehogamos un poco para que coga sabor del sofrito y lo cubrimos de agua y lo dejáremos hervir durante 30 minutos.

    Mientras haremos la picada con el pan frito, las almendras y las hebras de azafràn y lo reservamos. Pasado los 30 minutos colamos la sopa, separámos la carne del hueso del rape, la tiramos a dentro junto con la picada y la sal, lo dejamos hervir durante 10 minutos y ya tenemos la sopa de rape!!



    NOTA: Una sopa sencilla y rica, siempre se le puede añadir arróz, fideos , gambas, etc.... Lo que tiene de bueno la sopa és que siempre se le puede añadir o quitar ingredientes.




No hay comentarios:

Publicar un comentario