jueves, 8 de enero de 2015
ARRÒS AMB LLET
ARRÒS AMB LLET
INGREDIENTS:200 gr de Arròs,1l de Llet,100 gr de Sucre, Llimona, 1 Veina de Vainilla i Canyella en Pols
Agafarem la llet i la posarem en un cassó a foc moderat, dintre la llet i tirarem el sucre, la pell de la llimona i finalment obrirem la beina de vainilla la rasparem i cap a dintre al cassó i la beina també la posarem a dintre.
Quan la llet comenci a bullir, posarem el arròs a dintre i començarem a remenar, el foc ha de ser moderat mes bé tirant a fluix, per que no s´enganxi i ho deixarem bullir durant uns 20 minuts.
Una vegada cuit l arròs posar en cassoletes individuals i deixar refredar una mica, tirar la canyella en pols per el damunt i a menjar!
NOTA: La beina de vainilla és opcional, a mi m´agrada per que li don un toc avainillat i també és pot posar una mica mica de cardamom, timdriem un arròs amb llet diferent i molt bó!!!
ARROZ CON LECHE
INGREDIENTES: 200gr de Arroz, 1l de Leche, 100 gr de Azucar, Limón, 1 Vaina de Vainilla i Canela en Polvo.
Pondremos la leche en un cazo a fuego moderado y le añadiremos el azúcar, la piel del limón y al final cojeremos la vaina de vainilla la abriremos por la mitad la raspamos y pondremos las semillas y la vaina dentro la leche y dejamos que hierva.
Cuando tenemos la leche que hierve le añadiremos el arroz y empezaremos a remover, para que no se pegue bajaremos el fuego y lo dejamos cocer unos 20 minutos.
Una vez terminado, lo ponemos en cazuelas individuales, dejamos que se enfrie un poco y por último, le añadimos un poco de canela en polvo por encima y a comer!
NOTA: La vaina de vainilla és opcional, a mi personalmente me agrada por que le da un toque avainillado y también se le puede añadir un poquito de cardamomo, obtendremos un arroz diferente i delicioso!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario