jueves, 8 de enero de 2015
TRUITA D´ALLS TENDRES
TRUITA D´ALLS TENDRES
INGREDIENTS: Alls Tendres, Ous, Sal i Oli de Oliva Suau.
Tallar les arrels i netejar els alls, una vegada nets els tallarem en peti. Agafarem una paella amb oli, la posem a foc moderat i una vegada calent fregirem els alls, mentres en fregeixen baterem els ous i posem una mica de sal, quan els alls ja estan fregits i tirarem els ous i començàrem a fer la truita, acompanyar d´un bon pa amb tomata.
NOTA: Si els ous i els alls son de pagès.........no surt bona......surt boniiisiimaa!!!!
TORTILLA DE AJOS TIERNOS
INGREDIENTES: Ajos Tiernos, Huevos, Sal y Aceite de Oliva Suave.
Cortar las raices y limpiar los ajos, una vez limpios los cortaremos pequeños. Cogeremos una sarten con aceite y la pondremos en el fuego, cuando el aceite esté caliente empezaremos a freir los ajos. Mientras se rehogan, batimos los huevos, les añadimos la sal y cuando los ajos estén rehogados tiramos los hoevos en la sarten y empezamos hacer la tortilla. Acompañar de un buen pan con tomate.
NOTA: Si los huevos y los ajos pueden ser de payés......no sale buena.....sale bueeeniisiimaa!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario