viernes, 9 de enero de 2015

BISTEC AMB SALSA DE FORMATGE IDIAZABAL I PATATES PALLA



    BISTEC AMB SALSA DE FORMATGE IDIAZABAL I PATATES PALLA

    INGREDIENTS: Bistec de Vedella, Formatge Idiazabal, Nata Líquida, Oli d´Oliva Suau, Conyac, Sal i Patates.


    Agafarem el formatge i el posarem amb la nata líquida en un cassó a foc molt lent i deixàrem que en vagi desfent, remenar de tant en tant.

    Seguidament agafem les patates, les pelem i les tallem juliana, és a dir, molt fines i igualades i les fregirem.
    Una vegada fet això, posem una paella al foc amb una mica d´oli, agafem el bistec, el salem i de seguida que estigui calent el posem al foc, i quan estigui agafem el conyac i el flamajarem.
    Ja es pot enplatar, li posem la salsa de formatge per el damunt i les patates d´acompanyament.



    NOTA: Bistec esta bo, però si ho fas amb un filet.........imaginat!!!!!!



    BISTEC CON SALSA DE QUESO IDIAZABAL Y PAPATAS PAJA


    INGREDIENTES: Bistec de Ternera, Queso Idiazabal, Nata Líquida, Coñac, Patatas, Aceite de Oliva Suave y Sal.


   Empezaremos poniendo el queso con la nata a fuego muy suave, para que se derrita y de vez en cuando lo mezclaremos.

   Seguidamente pelamos y cortamos las patatas juliana, o sea, muy finas e iguales y las freimos.
   Cuando ya tenemos las patatas en marcha, cogemos una sarten, le ponemos  aceite y cuando esté muy caliente, cogemos el bistec, lo salamos y lo ponemos en la sarten, lo flameamos con el coñac.
    Una vez hecho, lo emplatamos, ponemos la salsa de queso por encima y las patatas de acompañamiento.



    NOTA: Con el bistec está bueno, pero si lo haces con entrecot..........imaginate!!!!!!! 

      
    

No hay comentarios:

Publicar un comentario