viernes, 9 de enero de 2015
BISTEC AMB SALSA DE FORMATGE IDIAZABAL I PATATES PALLA
BISTEC AMB SALSA DE FORMATGE IDIAZABAL I PATATES PALLA
INGREDIENTS: Bistec de Vedella, Formatge Idiazabal, Nata Líquida, Oli d´Oliva Suau, Conyac, Sal i Patates.
Agafarem el formatge i el posarem amb la nata líquida en un cassó a foc molt lent i deixàrem que en vagi desfent, remenar de tant en tant.
Seguidament agafem les patates, les pelem i les tallem juliana, és a dir, molt fines i igualades i les fregirem.
Una vegada fet això, posem una paella al foc amb una mica d´oli, agafem el bistec, el salem i de seguida que estigui calent el posem al foc, i quan estigui agafem el conyac i el flamajarem.
Ja es pot enplatar, li posem la salsa de formatge per el damunt i les patates d´acompanyament.
NOTA: Bistec esta bo, però si ho fas amb un filet.........imaginat!!!!!!
BISTEC CON SALSA DE QUESO IDIAZABAL Y PAPATAS PAJA
INGREDIENTES: Bistec de Ternera, Queso Idiazabal, Nata Líquida, Coñac, Patatas, Aceite de Oliva Suave y Sal.
Empezaremos poniendo el queso con la nata a fuego muy suave, para que se derrita y de vez en cuando lo mezclaremos.
Seguidamente pelamos y cortamos las patatas juliana, o sea, muy finas e iguales y las freimos.
Cuando ya tenemos las patatas en marcha, cogemos una sarten, le ponemos aceite y cuando esté muy caliente, cogemos el bistec, lo salamos y lo ponemos en la sarten, lo flameamos con el coñac.
Una vez hecho, lo emplatamos, ponemos la salsa de queso por encima y las patatas de acompañamiento.
NOTA: Con el bistec está bueno, pero si lo haces con entrecot..........imaginate!!!!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario