miércoles, 21 de enero de 2015

"ENSALADILLA" RUSA



    " ENSALADILLA" RUSA

    INGREDIENTS: Patates, Pastanagues, Pèsols Frescos, Mongeta Tendra Frescos, Ous, Tonyina ,  Maionesa, Oli       d´Oliva Suau i Sal.



    Posarem al foc una olla amb aigua i sal, deixàrem que    s´escalfi i mentres pelarem les pastanagues,  les tallarem a daus petis i les tirarem al foc, les deixarem bullir uns 5 minuts,  netejarem i tallarem a daus petits les mongetes i les tirarem juntament amb els pèsols a l´aigua i deixem que bulli uns 15 minuts, pelem i tallem les patates, també a daus petits i cap a dintre de l´olla, si la patata es nova, amb 10 ó 15 minuts, ja estarà, dependrà de la varietat de la patata.

    A part agafarem una cassola per bullir els ous durant 10 minuts.
     Ara farem una mica de maionesa posant en el got de la batedora, un ou, una mica de sal i oli, que cobreixi l´ou, posem la batedora dins al got fins a baix i comencem a batre fort, amb 30 ó 40 segons, ja tindrem la maionesa.
    Una vegada tota la verdura bullida, l´escorrem, la posem amb un vol i afegim la tonyina, els ous bullits tallats o rallats petits i la maionesa, barregem bé i ja la tenim. És pot decorar amb pebrot escalivat, amb olives, amb cogombres a la vinagreta.......



    NOTA: És important que és segueixi l´orde de les verdures a la hora de bullir-les ,primer la pastanaga, després les mongetes i els pèsols i per últim les patates.




    ENSALADILLA RUSA


    INGREDIENTES: Zanahorias, Patatas, Guisantes Frescos, Judias  Verdes Frescas, Huevos, Atún, Mayonesa,  Aceite de Oliva Suave i Sal.



    Pondremos una olla en el fuego con agua y sal, mientras se calienta, pelaremos y cortaremos a cuadrados pequeños la zanahoria y la tiraremos dentro el agua, dejaremos hervir 5 minutos, tiempo en que limpiaremos  y cortaremos a cuadrados pequeños, las judias verdes y las pondremos a dentro la olla, juntamente con los guisantes y dejaremos que hiervan 15 minutos, pelamos y cortamos las patatas, también a cuadraditos y las tiraremos a la olla, si la patata és nueva, la dejaremos hervir entre 10 ó 15 minutos, dependerá de la variedad de la patata.

    A parte cojemos un cazo y ponemos a hervir los huevos durante 10 minutos.
    Ahora vamos hacer un poco de mayonesa, cogeremos el vaso de la batidora, le pondremos un huevo, sal y aceite hasta cubrir el huevo, ponemos la batidora hasta el fondo y empezamos a batir con fuerza durante 30 ó 40 segundos, ya tenemos la mayonesa.
    Cuando la verdura ya está hervida la pondremos en un bol, añadimos el atún, los huevos picados o rallados y la mayonesa, mezclamos bien y ya está. Se puede adornar con pimiento escalivado, pepinillos,aceitunas.....



    NOTA: És importante que se siga el orden de hervir las verduras, primero la zanahoria, después las judias y los guisantes y por último las patatas.







No hay comentarios:

Publicar un comentario