SPAGUETTIS A LA CARBONARA
INGREDIENTS: Spaguettis, Nata Líquida, Bacó, Cebes, Formatge Parmesà, Llor, Ous,
Oli d´Oliva Suau, Pebre Negre i Sal.
Posarem a bullir els spaguettis amb aigua, sal i 1 fulla de llor petitat.
A part començarem a fer la salsa, agafarem una paella i posarem una mica d´oli i fregirem la ceba tallada ben petita, quan la ceba ja estigui una mica fregida, no ha d´agafar color i ficarem el bacó tallat a tires petites i ho deixarem fer uns 5 minuts a foc lent, llevors hi tirem la nata líquida, o deixem 5 minuts més, posem una mica de formatge rallat, no gaire, una mica de pebre negre i deixarem 2 ó 3 minuts més.
Quan els spaguettis estiguin, els escorrem i els fiquem a dintre la salsa, els deixem 3 minuts i els retirem del foc.Per acabar, agafarem un ou, i tirarem el rovell o remenarem bé i ja podrem enplatar amb una mica de parmesà al damunt.
NOTA: L´ou és important posar-lo quan els spaguettis son fora del foc.
SPAGUETTIS A LA CARBONARA
INGREDIENTES: Spaguettis, Nata Líquida, Huevo, Queso Parmesano, Cebolla, Bacon, Pimienta Negra, Laurel, Sal y Aceite de Oliva Suave
Pondremos los spaguettis a cocer con agua, sal y una hoja pequeña de laurel.
A parte empezaremos hacer la salsa, cogeremos una sarten y pondremos un poco de aceite y la cebolla cortada pequeña, a fuego lento, una vez rehogada la cebolla, no tiene que coger color, le añadiremos el bacon cortado a tiras pequeñas y lo dejamos hacer unos 5 minutos,pasado el tiempo, añadimos la nata líquida y dejamos, 5 minutos más, añadimos el queso parmesano un poco de queso, la pimienta y dejar 2 ó 3 minutos más.
Cuando los apaguettis ya esten, los escurrimos y los ponemos dentro la sarten, dejandolos 3 minutos y retirandolos del fuego. Para acabar cojemos la yema del huevo y lo añadimos, removiendo bien y ya podemos emplatar, añadiéndole queso parmesano por encima.
NOTA: És importante añadir el huevo, cuando los spaguettis ya no estan en el fuego.
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