lunes, 19 de enero de 2015

TIMBAL DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB ESCALIVADA I SALSA DE PEBROTS



    TIMBAL DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB ESCALIVADA I SALSA DE PEBROTS


   INGREDIENTS: Bacallà, Pebrot Vermell, Albergínia, Cebes, Nata líquida, Alls, Oli d´Oliva Suau i Sal.


    Posarem el bacallà en remull i a la nevera el dia abans,canviar l´aigua 2 ó 3 cops. Apart farem una mica      d´escalivada amb els pebrots, les cebes i les albergínies.

    Quan el bacallà estigui dessalat, el provàrem de sal per si s´ha de afegir o no, en un cassó escalfarem oli, sobretot que no bulli, tallarem un all a làmines i li tirarem dintre, apart agafarem el bacallà i el posarem dintre l´oli uns 5 minuts, sobretot que no bulli. Passat els 5 minuts el traiem de   l´oli i el posarem dintre de el got de la batedora, i afegim una mica d´oli, el batem una mica i poc a poc li afegirem una mica de nata i començarem a batre, com si fessim maionesa, per cert la nata no ha de ser freda, en tot cas una mica tèbia, per que el contràs de fred i calor, no és lligaria bé la brandada. Quan ja timguem la brandada la taparem i la deixàrem reposar dintre la nevera.
    Palarem l´escalivada i amb una mica de pebrot, agafarem un cassò, tallem un all el posem dintre amb una mica d´oli, al cap d´uns segons i tirarem unes tires de pebrot i un rajolí de nata i o deixàrem coure uns minuts, després és passa per la batedora i ja tenim la salsa de pebrots.
    Ja podem començar a emplatar, agafarem una anella     d´acer per montar i anirem fent pisos, primer escalivada, després brandada, intercalant fins que omplim  l´anella, per acabar posarem una mica de salsa de pebrots.



    NOTA: La brandada i l´escalivada son una bona combinació.

    
    

No hay comentarios:

Publicar un comentario