jueves, 5 de febrero de 2015

CORDON BLEU




     CORDON BLEU

     INGREDIENTS: 2 Bistecs de Vedella, Pernil Dolç, Formatge, Oli d´Oliva Suau, Farina, Pa rallat, Ous, Pebre Negre i Sal.


     Agafarem els bistecs i els posarem dintre del paper que ens han donat a la carnisseria i aplanarem una mica els bistecs amb un curró.

     Una vegada fet això, salpebrem la carn i posem damunt d´un bistec el pernil dolç i el formatge i amb l´altre bistec, el posem damunt i tancarem els extrems amb escuradents per que no surti el farcit.
     Fet això, posarem oli en una paella i mentres s´escalfa, pasarem el cordon bleu per farina, ou batut i pa rallat i abans de ficar-lo a dintre de la paella, marcarem el cordon amb la part de dalt de la fulla del gavinet, fen unes marques diagonals, fregim a foc mitja i ja el tenim!



     NOTA: És pot acompanyar amb patates freguides, amanida o un bon saltejat de verduretes i bolets!!





     CORDON BLEU

     INGREDIENTES: 2 Filetes de Ternera, Jamón Dulce, Queso, Harina, Pan Rallado, Huevos, Aceite de Oliva Suave, Pimienta Negra y Sal.


     Cogeremos el papel que nos han dado en la carniceria y pondremos los filetes en medio y los aplastaremos un poco con un rodillo.

    Cuando ya esté hecho, pondremos sal y pimienta en los filetes y encima de uno le pondremos el queso y el jamón y pondremos el otro filete encima, cerrando los extremos con unos palillos para que no salga el relleno.
     Una vez tenemos el cordon bleu hecho, añadiremos aceite en una sartén y la pondremos al fuego medio, mientras se calienta, pasamos el cordon bleu por harina, huevo batido y pan rallado y antes de meterlo en el aceite, cogeremos el cuchillo al revés y por la parte gruesa de la cuchilla marcaremos la carne, haciendo unas marcas diagonales, freimos el cordon bleu y ya lo tenemos!!



     NOTA: Se puede acompañar con patatas fritas, una ensalada o un salteado de verduras y setas!!







 


     

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