jueves, 5 de febrero de 2015
OUS GRATINATS
OUS GRATINATS
INGREDIENTS: Ous, Carn Picada Barrejada, Cebes, Tomates, Alls, Vi negre, Llet, Farina, Nou Moscada, Formatge Rallat, Pebre Negre, Sal i Oli d´Oliva Suau.
Primerament agafarem els ous i els posarem a bullir durant 10 minuts.
Apart agafarem una cassola i posarem una mica d´oli i la carn picada salpebrada, tot això a foc mitja, mentres tallarem la ceba molt petita, els alls i rallarem la tomata.
Quan tenim la carn una mica cuita i afegim una mica de vi, deixem que redueixi i de seguit posem la ceba els alls i deixem coure a foc lent durant 10 minuts.
Passat els 10 minuts, tirem la tomata i 10 minuts més, pelem els ous, els tallem per la meitat i tirem el rovell dintre la cassola.
Farem la beixamel amb una mica de ceba, amb la farina, la llet, la sal i la nou moscada, la beixamel que no quedi molt espessa.
Agafem els ous i els farcim amb la carn, els anem posan en una placa de forn, la beixamel per damunt, una mica de formatge rallat i a gratinar!
NOTA: El formatge és opcional, la beixamel queda molt ben gratinada.
HUEVOS GRATINADOS
INGREDIENTES: Huevos, Carne Picada Mezclada, Cebollas, Tomates, Ajos, Vino Negro, Leche, Harina, Nuez Moscada, Queso Rallado, Pimenta Negra, Sal y Aceite de Oliva Suave.
Pondremos los huevos a hervir durante 10 minutos.
Aparte cojeremos una cazuela con aceite y pondremos la carne con sal y pimienta a fuego medio, mientras cortaremos la cebolla muy pequeña, los ajos y rallaremos los tomates.
Cuando tenemos la carne medio hecha, añadimos un poco de vino tinto y dejamos que reduzca y seguidamente añadimos la cebolla y el ajo y lo dejamos durante 10 minutos.
Pasado 10 minutos, añadimos el tomate y lo dejamos 10 minutos más, aparte pelamos los huevos, los cortamos por la mitad y añadimos las yemas dentro la cazuela.
Mientras termina la carne de hacerse, haremos la bechamel con cebolla, leche, harina, sal y nuez moscada, mirar que la bechamel no quede muy espesa.
Cogeremos los huevos, los rellenamos de carne y los vamos poniendo en una placa de horno, añadimos la bechamel por encima y un poco de queso rallado y a gratinar!!
NOTA: El queso es opcional, la bechamel queda muy bien gratinada.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario