lunes, 9 de febrero de 2015
PEIX FREGIT
PEIX FREGIT
INGREDIENTS: Sonsos, Pelaies, Lluçets, Capellans, Farina, Oli d´Oliva Suau i Sal.
Agafarem una paella amb força oli i la posarem a foc mitja, mentres rentarem bé tot el peix i el assequem molt bé. Una vegada fet això el salarem i l´enfarinarem, per treure l´excés de farina, podem utilitzar un colador.
Quan tinguem l´oli ben roent, començarem a fregir el peix, a de quedar ben cruixent i quan estigui el posarem damunt d´un paper absorbent per treure l´oli sobrant.
NOTA: És pot fer amb altres tipus de farina, com la farina de cigrons. Acompanyar amb una bona amanida
PESCADITO FRITO
INGREDIENTES: Sonsos, Pelaya, Pescadilla, Capellán, Harina, Aceite de Oliva Suave, y Sal.
Cogeremos una sartén y le pondremos bastante aceite y al fuego medio, mientras se calienta, lavamos el pescado y lo secamos muy bien, lo salamos y lo pasamos por harina, para quitar la harina sobrante, podemos utilizar un colador.
Cuando tengamos el aceite caliente, empezamos a freir el pescado, debe quedar crujiente y cuando esté, lo pondremos encima de un papel absorbente, para quitar el aceite.
NOTA: Se puede hacer con otros tipos de harina como la harina de garbanzos. Acompañar de una buena ensalada.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario