martes, 10 de febrero de 2015

SUQUET DE RAP




     SUQUET DE RAP

     INGREDIENTS: Cues de Rap, Patates, Tomates, Alls, Cireretes, Farina, Oli d´Oliva Suau i Sal.


     Primerament agafarem una cassola de terrissa i posarem una mica d´oli, mestres s´escalfa pelarem i tallarem a lamines el all, una vegada tallat, el posem dintre la cassola, seguidament a agafarem una cirereta i la xafarem i deixarem que es faci amb l´alls, sobretot que      els alls no agafi color, tot seguit i tirarem una mica de tomata rallat i deixarem que és cogi una mica, mentres pelarem les patates i les tallarem, una vegada fet això les reservem un moment.

     Apart agafarem una paella i posarem oli, el posem al foc, agafem el rap el salem, el passem per farina i el fregim, mentres es fregeix el rap, posarem les patates dintre la cassola i deixem que agafin una mica de gust de la tomata, del all i la cirereta.
     Quan ja timguem el rap fregit, el posem dintre la cassola, afegim una mica de aigua, que cobreixi les patates i deixem que faci xup-xup fins que les patates estiguin cuites, rectificar de sal.



     NOTA: També pots començar a bullir les patates sense el rap i posar-lo quan quedi poc per què les patates estiguin, a mi personalment, m´agrada que tot el producte bulleixi tot plegat.




     SUQUET DE RAPE


     INGREDIENTES: Colas de Rape, Patatas, Tomates, Ajos, Guindilla, Harina, Aceite de Oliva Suave y Sal.


     Cogeremos una cazuela de barro y pondremos un poco de aceite, mientras se calienta, pelaremos y laminaremos el ajo, lo ponemos dentro la cazuela y seguidamente una guindilla desmenuzada, dejamos que rehoge un poco, sobre todo el ajo no debe coger color, enseguida añadimos un poco de tomate rallado y dejamos que rehoge todo junto,

     Mientras, pelamos y cortamos las patatas, las reservamos y aparte cogemos una sartén con un poco de aceite, salamos las colas, las pasamos por harina y las freímos un poco, mientras se fríe el pescado añadimos las patatas dentro la cazuela y dejamos que cojan gusto al tomate, el ajo y la guindilla, seguimos con el pescado y una vez fríto el pescado lo ponemos dentro la cazuela, añadimos agua y dejamos que haga xup-xup, hasta que las patatas estén hechas, rectificar de sal.



     NOTA: También puedes hervir las patatas, poniendo el pescado cuando estas, casi estén, a mí personalmente, me gusta que todo el producto hierva junto.







     

No hay comentarios:

Publicar un comentario