jueves, 26 de marzo de 2015
EMPEDRAT
EMPEDRAT
INGREDIENTS: Bacallà, Pebrot Vermell, Pebrot Verd, Mongetes del Ganxet, Ceba tendre, Tomates, Ous, Olives Negres, Sal, Oli d´Oliva i Vinagre.
Abans de començar el plat, haurem posat el bacallà en remull el dia abans. Primerament agafarem els ous i els posarem a bullir uns 10 minuts, mentres es fan els ous agafarem les verdures i les tallarem a daus petits.
Una vegada tallada les verdures les posarem dins d´un vol, afegirem unes quantes mongetes bullides, el bacallà que prèviament haurem esqueixat, les olives negres i quan tinguem els ous bullits els pelarem i els tallarem a daus petits, els afegim al vol i posem, sal oli d´oliva i una mica de vinagre, tot ben remenat, deixem a la nevera uns 20 minuts i ja es pot servir.
NOTA: Aquest plat, no cal posar-li els pebrots i la ceba se li pot afegir aixafada i trencada, en vers de tallada amb el ganivet.
EMPEDRAT
INGREDIENTES: Bacalao, Pimiento Rojo, Pimiento Verde, Cebolleta, Huevos, Alubias Blancas, Aceitunas Negras, Sal, Aceite de Oliva Suava y Vinagre.
Antes de empezar la receta, habremos puesto el bacalao en remojo el dia antes. Primero cogeremos los huevos y los pondremos a cocer unos 10 minutos, mientras se hacen, cortaremos las verduras en dados pequeños.
Una vez cortadas, las pondremos dentro de un bol, después añadiremos las alubias hervidas, el bacalao que habremos desmigado y las aceitunas negras, una vez los huevos hervidos, los pelaremos, los cortaremos a dados y los añadimos al bol, acabaremos la receta, añadiendo sal, aceite de oliba y un poco de vinagre. lo dejamos en la nevera 20 minutos y ya se puede servir.
NOTA: Este plato se puede hacer sin pimiento rojo y verde y la cebolleta se le puede añadir chafada y rota con los dedos, en lugar de cortarla con el cuchillo.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario