viernes, 27 de marzo de 2015
ARRÒS BULLIT
ARRÒS BULLIT
INGREDIENTS: Arròs, Aigua, Alls i Sal.
Amb un cassó posarem aigua a bullir, mentres pelarem un ó dos alls i sense tallar, els tirarem dintre l´aigua, posem una mica de sal i quan comenci a bullir, posar l´arròs, remenar i deixar bullir durant uns 20 minuts.
NOTA: Una vegada bullit i emplatat, podem afegir una mica de llenties.......queda boniiisim!!!
ARROZ HERVIDO
INGREDIENTES: Arroz, Agua, Ajos y Sal.
En un cazo pondremos agua a hervir, mientras pelaremos dos ó tres ajos y sin cortarlos, los añadiremos al agua con un poco de sal y cuando empiece el agua a hervir, pondremos el arroz, lo revolvemos un poco y lo dejamos hervir durante 20 minutos.
NOTA: Una vez hervido y emplatado, le podemos añadir un poco de lentejas......queda bueniiisimo!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario