lunes, 30 de marzo de 2015

FIDEUS A LA CASSOLA





      FIDEUS A LA CASSOLA

     
     INGREDIENTS: Fideus, Pollastre, Costelló, Salxixes, Pebrot Vermell, Cebes, Tomates madurs, Alls, Oli d´Oliva, Pebre Vermell, Pebre Negre i Sal.

     Passarem una cassola al foc amb una mica d´oli a foc mitjà, mentres salpebrem el pollastre i el costelló i els posem a la cassola juntament amb les salxixes, deixem que es faci la carn i comencem a tallar la ceba,el pebrot i els alls ben petits i rallem els tomates.

    Quan tenim la carn rostida la traiem de la cassola i la reservem, agafem la ceba i els alls tallats i comencem a fer el sofregit a foc baix, quan estiguem a punt de tirar la tomata a la cassola, i posem una mica de pebre vermell, remenem uns segons la cassola i ja podem afegir la tomata al sofregit i deixem que s´acabi de fer.
    Una vegada fet el sofregit, ja podem posar la carn a la cassola i remenar-ho tot, deixem uns 10 minuts que la carn agafi gust del sofregit i aboquen els fideus, a mi personalment m´agraden els fideus amb forat,crec que per fer-los a la cossola son els millors.
     Mentres deixem que els fideus agafin gust del sofregit i de la carn, escalfarem aigua, quan ja tenim l´aigua calenta, començàrem a tirar l´aigua a la cassola, calculant sempre que l´aigua anirà reduint, per tant cobrirem bé      d´aigua els fideus, pujarem una mica el foc, posarem sal i deixarem que facin xup-xup 18 a 20 minuts i ja tindrem els fideus a la cassola.




     NOTA: En lloc de aigua, és pot utilitzar brou de pollastre i afegir pèsols.





     FIDEOS A LA CAZUELA


     INGREDIENTES: Fideos, Pollo, Salchichas, Costilla de Cerdo, Cebollas, Pimiento Rojo, Tomates maduros, Aceite de Oliva Suave, Ajos, Pimienta Negra, Pimentón Dulce y Sal.


     Cogeremos una cazuela y la pondremos a fuego medio con un poco de aceite, mientras salpimentamos la costilla cortada a trozos y el pollo y lo ponemos en la cazuela, junto con las salchichas, que se vayan rehogando, mientras se rehoga, cortaremos la cebolla, el pimiento y los ajos bien pequeños y rallamos los tomates.

     Cuando ya tenemos la carne rehogada, la retiraremos de la cazuela y la reservaremos y empezaremos hacer el sofrito con las cebollas, el ajo y el pimiento rojo a fuego lento, cuando ya está rehogado, antes de poner el tomate rallado, añadiremos un poco de pimentón rojo, removemos un poco el pimentón, solo unos segundos y añadimos el tomate rallado y dejamos que se acabe de hacer el sofrito.
     Hecho ya el sofrito, ya podemos añadir la carne a la cazuela y lo dejamos hacer unos 10 minutos, que la carne coja el sabor del sofrito y seguidamente añadimos los fideos, a mí personalmente, me gustan los fideos con agujero, son perfectos para hacer a la cazuela.
     Mientras los fideos cogen sabor del sofrito y de la carne, calentaremos un poco de agua y cuando ya esté caliente, la iremos añadiendo a la cazuela, pensando siempre que irá reduciendo, así que cubriremos bien los fideos, subiremos un poco el fuego, pondremos sal y los dejaremos hacer  xup-xup durante 18 a 20 minutos y ya tendremos los fideos a la cazuela.




     NOTA: En lugar de agua se puede utilizar caldo de pollo y añadir guisantes.









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