jueves, 9 de abril de 2015
XOCOLATA DESFETA A LA PEDRA
XOCOLATA DESFETA A LA PEDRA
INGREDIENTS: 200 gr de Xocolata a la Pedra i 1 L de llet.
En un cassó posarem la llet a foc molt baix, mentres agafarem la xocolata i la rallarem o la tallarem molt fina, una vegada fet això tirem la xocolata dintre la llet i anirem remenant la llet per desfer la xocolata, ho portarem a ebullició i no deixarem de remenar fins que s´ espesseeixi.
NOTA: Antigament la xocolata desfeta es feia amb xocolata a la pedra i era bonísima!!!!
CHOCOLATE CALIENTE A LA PIEDRA
INGREDIENTES: 200 gr de Chocolate a la Piedra, y 1 L de Leche.
En un cazo pondremos la leche a calentar a fuego lento, mientras se va calentando, rallaremos o cortaremos el chocolate muy pequeño y lo añadiremos a la leche, sin dejar de mezclar lo llevaremos a ebullición hasta que vaya quedando espeso.
NOTA: Antiguamente el chocolate caliente se hacia con chocolate a la piedra y era buenísimo!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario