jueves, 9 de abril de 2015

XOCOLATA DESFETA A LA PEDRA



     XOCOLATA DESFETA A LA PEDRA


     INGREDIENTS: 200 gr de Xocolata a la Pedra i 1 L de llet.

     En un cassó posarem la llet a foc molt baix, mentres agafarem la xocolata i la rallarem o la tallarem molt fina, una vegada fet això tirem la xocolata dintre la llet i anirem remenant la llet per desfer la xocolata, ho portarem a ebullició i no deixarem de  remenar fins que s´ espesseeixi.





     NOTA: Antigament la xocolata desfeta es feia amb xocolata a la pedra i era bonísima!!!!




     CHOCOLATE CALIENTE A LA PIEDRA



     INGREDIENTES: 200 gr de Chocolate a la Piedra, y 1 L de Leche.


     En un cazo pondremos la leche a calentar a fuego lento, mientras se va calentando, rallaremos o cortaremos el chocolate muy pequeño y lo añadiremos a la leche, sin dejar de mezclar lo llevaremos a ebullición hasta que vaya quedando espeso.





     NOTA: Antiguamente el chocolate caliente se hacia con chocolate a la piedra y era buenísimo!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario