martes, 21 de abril de 2015

BACALLÀ AMB PEBROTS I OUS




     BACALLÀ AMB PEBROT I OUS


     INGREDIENTS: Bacallà, Pebrot Vermell, Ous, Ceba, Alls, Tomates, Farina i Oli de Oliva Suau.


     Previament haurem posat en remull el bacallà dos dies abans. Una vegada fet això el passerem per farina, el fregirem i el reservarem.

     Apart posarem ous a bullir i farem un sofregit amb els alls tallats petits, la ceba i el pebrot tallat tot a tires i quan ja tenim això cuit, rallarem les tomates i les afegirem al sofregit i deixarem que es faci. Pelarem els ous i els tallarem per la meitat, agafarem una placa per el forn i posarem una mica de sofregit al fons, els talls de bacallà al damunt, els ous al cantó i acabarem de posar el sofregit per damunt i o posarem al forn uns 5 ó 10 minuts.




     NOTA:És un plat molt i molt bo!!!!!!





     BACALAO CON PIMIENTO Y HUEVOS



     INGREDIENTES: Bacalao, Pimiento Rojo, Cebolla, Ajos, Tomates, Harina y Aceite de Oliva Suave.


     Previamente habremos puesto el bacalao en remojo para desalarlo dos dias antes. Una vez hecho esto, lo pasaremos por harina y lo freiremos y después  reservaremos.

     Aparte pondremos hervir los huevos y empezaremos hacer el sofrito con los ajos cortados muy pequeños, la cebolla y el pimiento cortado a tiras y cuando ya tenemos las verduras rehogadas, rallaremos los tomates y lo añadiremos al sofrito y dejaremos que se vaya haciendo. Pelaremos los huevos y los cortaremos por la mitad, cojemos una placa para el horno, ponemos un poco de sofrito en el fondo, encima los trozos de bacalao, al lado los huevos y lo acabamos añadiendo el resto de sofrito por encima y poniendolo en el horno unos 5 ó 10 minutos.




     NOTA: Es un plato muy muy bueno!!!!! 








2 comentarios: