viernes, 17 de abril de 2015

CONILL AMB XOCOLATA



      CONILL AMB XOCOLATA

   

     INGREDIENTS: Conill, Cebes, Alls, Branca de Canyella,  Vi Negre o Vi Ranci, Llor, Farigola, Romaní, Oli de Oliva, Sal i Pebre Negre. Per la picada, Pa Fregit, Alls, Xocolata a la Pedra, ametlles i avellanes.

     Agafarem una cassola amb una mica d´oli i fregirem unes llesques de pa i els alls, quan ja estiguí fregit o posarem dintre del morter, juntament amb les avellanes, les ametlles i la xocolata i comencem a picar fins que quedi tot ven picat i reservem.

     A part amb la mateixa cassola fregirem el conill  salpebrat a foc una mica fort, una vegada fregit el conill i afegirem una mica de vi i deixarem que redueixi l´alcohol.
     Reduït l´alcohol, ja podrem posar la ceba no tallada gaire petita, les herbes, la branca de canyella i o cobrirem d´aigua, o tapem i deixem fer xup-xup uns 45 minuts a foc mitja, quan falti uns 15 ó 10 minuts per acabar el plat i afegirem la picada i una mica de sal i ja tindrem el nostre conill amb xocolata!!




     NOTA: Plat molt típic de la cuina catalana, normalment la gent utilitza el fetge per fer la picada, però a mí no      m´agrada i per això no l´utilitzo i surt bastant bo.





     CONEJO CON CHOCOLATE



     INGREDIENTES; Conejo, Ajos, Cebollas, Vino Tinto o Vino Añejo, Rama de Canela, Laurel, Tomillo, Romero, Aceite de Oliba Suave, Pimienta negra y Sal. Para la picada: Pan frito, Ajos, Chocolate a la Piedra, Almendras y Avellanas.


     Cogeremos una cazuela y la pondremos al fuego con un poco de aceite, en el freiremos el pan y los ajos  y una vez frito, lo añadiremos en el mortero junto con las almendras, las avellanas y el chocolate, lo picamos todo bien picado y lo reservamos.

     Por otro lado en la misma cazuela, freiremos el conejo salpimentado a fuego vivo y cuando ya lo tenemos frito, le añadiremos un poco de vino tinto o vino añejo y dejamos que reduzca el alcohol.
     Reducido el alcohol, añadimos la cebolla no cortada muy pequeña, la rama de canela, las hierbas, lo cubrimos de agua lo tapamos y dejamos que haga xup-xup a fuego medio, durante 45 minutos, cuando falten unos 15 ó 10 minutos para acabar, le añadiremos la picada y un poco de sal y ya tendremos nuestro conejo con chocolate!!




     NOTA: Plato muy típico de la cocina catalana, normalmente la gente utiliza el hígado para hacer la picada, pero a mí no me gusta, así que yo no lo utilizo y sale bastante bueno.






No hay comentarios:

Publicar un comentario