miércoles, 15 de abril de 2015

SOPA DE POLLASTRE I CABELL D´ANGEL




     SOPA DE POLLASTRE I CABELL D´ANGEL


     INGREDIENTS: Carcanades de Pollastre, Os Blanc, Os de  l´Espinada Salat, Os de l´Espinada frescs, Gallina, Fideus Cabell d´Angel,  Api, Col, Pastanaga, Porro, Segí i Sal.


     Agafarem una olla alta i posarem les cascanades de pollastre, l´os blanc la gallina, l´os de  salat, abans de posar-lo a la olla el passarem per sota l´aigua, per treura-li la sal i les verdures, i omplirem d´aigua fins que  o cobreixí tot, posem a foc mitja i o tapem.

     Quan començi a bullir, em d´escumar, per treure´n les impureses, i tot seguit hi tirarem una boleta de seguí enfarinada, una mica de sal i deixarem bullir una hora ben bona.
     Una vegada fet el brou, el colarem, agafarem les carcanades de pollastre i treurem la carn que hi hagi, les afeguirem al brou juntament amb el cabell d´angel i o deixerem bullir de 3 a 4 minuts i ja està!!!




     NOTA: A la prehistoria , els nostres avant passat ja feien brous a la seva manera, els grecs i romans també feien els seus brous, així podriem dir que el brou es un dels plats més antics de la humanitat.





     SOPA DE POLLO Y CABELLO DE ANGEL



     INGREDIENTES: Carcasas de Pollo, Hueso Blanco, Hueso de la Espinada, Gallina, Fideos de cabello de Angel, Col, Apio, Puerro, Zanahoria, Unto Salado y Sal.


     Cogeremos una olla alta y empezaremos a poner las carcasas de pollo, la gallina, el hueso blanco, el hueso salado, antes de ponerlo a la olla, lo pasaremos por debajo del agua para quitar la sal, tambien añadiremos las verduras y la llenaremos de agua hasta cubrir los ingredientes, lo tapamos y dejamos hervir.

     Cuando empiece a hervir lo espumaremos para quitar las impurezas y seguidamente le añadiremos una bolita de unto salado enharinada, un poquito de sal y dejamos hervir una hora pasada.
     Una vez hecho el caldo, lo colaremos, cogeremos las carcasas de pollo, le sacaremos toda la carne que lleve, la añadiremos al caldo junto con los fideos de cabello de angel y lo dejaremos hervir unos 3 ó 4 minutos  y ya tenemos la sopa!




     NOTA: En tiempos de la prehistoria nuestros avanpasados ya hacian caldos a su manera, al igual que los griegos y los romanos, también hacian los suyos, podriamos decir asi que el caldo és uno de los platos más antiguos de la humanidad.






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