lunes, 13 de abril de 2015
COSTELLETES DE CONILL ARREBOSSADES
COSTELLETES DE CONILL ARREBOSSADES
INGREDIENTS: Costelletes de conill, Ou, Pa Rallat, Farina, oli d´Oliva Suau i Sal.
Primerament agafarem una paella, posem força oli i cap al foc, la posarem a foc mitja.
Mentres s´escalfa l´oli, prepararem un plat amb farina, un altre amb pa rallat i per últim un amb ou batut. Agafarem les costelletes, les salarem una mica, no gaire i les passem primer per farina, desprès per ou i finalment per pa rallat i les fregim una mica, em de pensar que les costelles de conill son molt fines i petites i de seguida estaran cuites, una vegada fetes, les posem damunt d´un paper de cuina per treure l´oli restant.
NOTA: Es poden acompanyar de patates fregides, al forn, de grana cuita........
COSTILLITAS DE CONEJO EMPANADAS
INGREDIENTES: Costillitas de Conejo, Huevo, Harina, Pan Rallado, Aceite de Oliba Suave y Sal.
Cogeremos una sartén y la pondremos a fuego medio con bastante aceite. Mientras se va calentando el aceite prepararemos en un plato, la harina, otro el pan rallado y finalmente otro con el huevo batido. Cojeremos las costillitas de conejo y las salaremos un poco, no mucho y las pasaremos primero por harina, después por huevo y pan rallado y las pondremos dentro del aceite, tenemos que tener en cuenta que las costillitas son muy finas y enseguida estarán hechas, una vez rebozadas, las pondremos encima de un papel de cocina para que absorbe el aceite restante.
NOTA: Se pueden acompañar de patatas fritas, hechas al horno, con legumbres.........
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